Waarom een talkshow?

In de dynamische wereld van hypotheken is het cruciaal om elkaar te blijven prikkelen en inspireren. Zo is het idee ontstaan voor een eigen talkshow. De talkshow brengt professionals uit de hypotheekwereld samen om trends, vergezichten en innovaties te bespreken die van invloed zijn op de woningmarkt en gerelateerde onderwerpen. Het is een plek waar nieuwe inzichten worden opgedaan en waar visies worden uitgewisseld. Het doel van HypoTalkshow is niet alleen om kennis te delen, maar ook om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de hypotheekwereld. Door elkaar te blijven prikkelen en uit te dagen, kunnen we gezamenlijk werken aan een betere toekomst voor de woningmarkt en hypothecaire sector.

De gasten 

Bauke Krist is directeur zakelijke kredietverlening bij De Volksbank. Pablo de Loor is partner bij Mogelijk vastgoedfinancieringen. 

Allereerst geeft Christian Dijkhof een kort beeld van de markt. Vervolgens geven Bauke en Pablo hun visie op de markt. Hoe denken Mogelijk en De Volksbank over de kansen in deze markt en wat maakt hen onderscheidend. 

Vaste gast is Christian Dijkhof, directeur van HypotheekCompany.

De heren geven onder leiding van Diana Graus tevens hun toekomstvisie van deze markt. Kijk voor meer informatie over bedrijfshypotheken op www.bedrijfshypotheek.nl https://www.bedrijfshypotheek.nl


CONTACT

The HypotheekCompany B.V.

Lasondersingel 105

7514 BN Enschede

Tel. 053-4802400

Email. marketing@hypotheekcompany.nl


Meer weten over HypotheekCompany?

www.hypotheekcompanyhelpingpeople.nl

 
 
E-mailen
Bellen
Instagram